Fascination About su kaçağı tespiti

Wiki Article

Yerden ısıtmalı ve kalorifer petekleri tesisatında kırmadan su kaçağı tespiti yapan cihazı kullanılarak kolay ve maliyetsiz bir şekilde sorunun kaynağına ulaşım sağlanır.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Termal Kameralar: Termal kameralar, su sızıntılarını tespit etmek için kullanılabilir. Termal kameralar, sızıntı noktalarındaki sıcaklık değişikliklerini tespit ederek su kaçaklarını belirleyebilir.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Soruna göre kullanmış olduğumuz su kaçağı tespit cihazı seçeneklerimiz ile en sağlıklı tespit işlemini gerçekleştiririz. Sizler de su kaçağı bulma fiyatları konusunda detaylı bilgi almak için Protesisat firmamız le iletişim kurabilirsiniz.

Su kaçak tespitinde en su tesisatçısı önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar ustanın da tecrübesi çOkay önemlidir.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda yardımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çOkay sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan propertyım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar su kaçağı tespiti sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin su kaçak tespiti musluk ve su kaçağı tespit bataryalarının su tesisatçısı bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Report this wiki page